سیاسیویژه

نگاه ماه می‌توانیم درنیروهای نظامی مشهود است

به گزارش دیوار پرس، علی بهادری جهرمی، امروز شنبه در همایش ملی تبیین ابعاد و دستاورد‌های ناوگروه ۸۶ نداجا (نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران) که در سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، اظهار داشت: توفیق یافتم که کمتر از یک شبانه‌روز، مهمان ناوگروه ۸۶ باشم و بسیار روز خاطره‌انگیزی بود؛ چه عواملی موجب شد این ناوگروه از مأموریت سخت و مهم دور زدن به دور دنیا در حدود ۸ ماه، سربلند بیرون آید؟ به بررسی نکاتی در این زمینه می‌پردازم.
سخنگوی دولت تصریح کرد: نکته نخست، فرماندهی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است که در عین تخصص، تجربه و پیشکسوت بودن در حوزه تخصصی خود، یک فرمانده کاملاً مردمی و دوست‌داشتنی در میان آحاد کارکنان نیروی دریایی است که با گوشت و پوست و استخوان خود، تخصص دریانوردی را لمس کرده است و احساس مشترکی با نیرو‌های خود دارد.
بهادری جهرمی گفت: موضوع دوم که رهبر معظم انقلاب نیز به آن اشاره کردند «نگاه ما می‌توانیم» بود؛ حتی برخی دوستان با تردید به مأموریت ناوگروه ۸۶ نگاه می‌کردند، اما نگاه «ما می‌توانیم» که یکی از دستاورد‌های بسیار خوب این حرکت بزرگ و در امیر دریادار ایرانی و تک تک اعضای ناو گروه ۸۶ کاملاً مشهود بود، موجب انجام این مأموریت بزرگ شد.
سخنگوی دولت اظهار داشت: بسیار جالب است، آن روزی که من توفیق داشتم، مهمان کارکنان ناوگروه ۸۶ باشم، آنان بسیار علاقه‌مند بودند که عملیات‌ بزرگ‌تری را انجام دهند؛ نگاه «ما می‌توانیم» امروز در مجموعه‌های کشور، به‌ویژه در نیرو‌های نظامی، زنده و یکی از الگو‌های آن در نیروی دریایی ارتش کاملاً مشهود است.
بهادری جهرمی تصریح کرد: موضوع سوم، وحدت کلمه است؛ وقتی عزیزان نیروی دریایی را در مجموعه‌ها و به‌طور خاص در ناوگروه ۸۶ دیدیم، احساس کردیم به داخل یک خانواده رفته‌ایم و این موضوع بسیار با ارزشی است.
سخنگوی دولت گفت: مجموعه‌های نظامی معمولاً فقط با شاخصه‌های اقتدار، توان رزمی، انضباط نظامی و وجاهت رسمی، شناخته شده‌اند که در کنار همه آن‌ها که مجموعه نیروی دریایی در حد بسیار زیاد از آن برخوردار هستند، رسمیت‌ها و جدیت‌های نظامی، هرگز مانع وحدت، مودّت، دوستی، عطوفت و رفاقت خانواده این نیرو نشده است.
بهادری جهرمی اظهار داشت: هرجا وحدت کلمه باشد، پیروزی و موفقیت به‌دست می‌آید که جزو ویژگی‌های متمایز این ناوگروه و مجموعه دلاور مردان نیروی دریایی است که باید قدر آن را دانست.
سخنگوی دولت تصریح کرد: نکته پایانی، اخلاق شگرف و دوست‌داشتنی فرماندهان و سایر کارکنان نیروی دریایی ارتش است که یکی از تمایز‌های اساسی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با نیرو‌های مسلح سایر کشورهای جهان به‌شمار می‌رود.
بهادری جهرمی گفت: این دوره ۲۳۲ روز، یک دوره تعلیم و تربیت و رشد فضائل اخلاقی برای اعضای ناوگروه بود و به‌واسطه حس مودّت در بین کارکنان ناوگروه، حتی کسانی که در طول مأموریت دچار کسالت شده بودند، علاقه داشتند به آن ادامه دهند.
سخنگوی دولت در پایان، اظهار داشت: اگر ابتدای حرکت ناوگروه، اعضای آن یک متربّی اخلاقی بودند، انتهای سفر، آنان یک مربی اخلاق شدند که این موضوع، نشان می‌دهد پیشرو بودن نیرو‌های مسلح ما در فضایل اخلاقی، محدود به ۸ سال دفاع مقدس نبوده و ادامه داشته است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا