اقتصادی

معرفی کلاس جدیدی از دارایی‌ها

به گزارش جمهور آنلاین، رضا قربانی درباره ضرورت ساماندهی و قانونی شدن رمزارزها گفت: متولی ساماندهی و قانونی شدن رمزارزها یا همان «رمزپول‌ها» بانک مرکزی است که تا به امروز این حوزه به شکل خودتنظیم‌گری کار می‌کرده است یعنی کسب‌وکارها یا کاربرانی که در این حوزه فعالیت می‌کنند با قبول مسئولیت توسط خودشان، فعالیت داشته‌اند.

وی افزود: البته باید دانست که پذیرفته شدن رمزارزها توسط قانون به این معنا نیست که اگر بازار رمزارزها دچار ریزش شد، قانون از دارایی مردم حمایت کند. این قانون برای شفاف‌شدن فعالیت‌های رمزارزها است تا در این چارچوب قانونی افراد بتوانند به صورت آزادانه تبادل را انجام دهند. در واقع می‌توان گفت با این اقدام، کلاس جدید دارایی‌های دیجیتال توسط دولت به رسمیت شناخته می‌شود.

نایب رئیس کمیسیون تحول نوآوری اتاق بازرگانی تهران درباره استفاده از ظرفیت رمزارزها برای بهبود اقتصاد کشور گفت: مطمئن نیستم که در حال حاضر رمزارزها در توسعه اقتصادی کشور تاثیرگذار باشند؛ البته به این معنی نیست که رمزارزها مفید نیستند و فایده‌ای ندارند؛ اما صحبت من درباره تبلیغات گمراه‌کننده و اغراق‌کننده در این خصوص است.

قربانی تصریح کرد: افراد باید بتوانند آزادانه در این فضا فعالیت کنند. در این شرایط گره زدن موضوع رمزارزها که یک موضوع بلندمدت است به وضعیت اقتصادی کشور، مناسبت نیست. باید دانست رمزارزها در اقتصاد مالی مطرح هستند نه در بخش حقیقی اقتصاد و به همین دلیل اگر بخش حقیقی اقتصاد دچار مشکل باشد، نمی‌توانیم با ابزارهای مالی توسعه اقتصادی در کشور را جلو ببریم.

وی درباره قانونی شدن رمزپول‌ها توسط بانک مرکزی گفت: سعی می‌کنم در این حوزه خوشبین باشم. بانک مرکزی برخلاف گذشته که همیشه ماهیت رمزپول را رد می‌کرد و آن‌را تهدید می‌دانست اکنون به طور کلی آن را پذیرفته هرچند هنوز جزئیات ریل‌گذاری آن مشخص نیست.

قربانی درباره نقش رمزارزها در سرمایه‌گذاری خارجی گفت: در سال‌های گذشته برای حضور ایرانیان در فضای مبادلات دارایی خصوصا دارایی دیجیتال، رمزارزها راهگشا بوده است. به دلیل محدودیت‌هایی که در ایران داریم اگر بخواهیم در بازارهای جهانی حضور داشته باشیم باید محدودیت‌ها را دور بزنیم و همگام با باقی مردم جهان در مبادلات رمزارزها حضور داشته باشیم.

قربانی درباره رفتار کاربران نسبت به قانونی شدن رمزارزها و حضور دستگاه دولتی به عنوان قانون‌گذار خاطرنشان کرد: زمانی که تنظیم‌گر به چنین مسائلی ورود می‌کند، مردم ممکن است حس خوبی نداشته باشند و در تمام دنیا هم چنین است. در سال‌های گذشته تنظیم‌گر این بخش به این حوزه رویکرد خصمانه‌ای داشته است. همین تغییر باعث شده در بازار رمزارزها شاهد قیمت افزایش باشیم و ببینیم که خوش‌بینی نسبت به آینده وجود دارد.

نایب رئیس کمیسیون تحول نوآوری اتاق بازرگانی تهران تاکید کرد: در گذشته برخورد با این مقوله به شکل خاکستری بوده و حالا که رمزپول به رسمیت شناخته شده، بعید است مشکل خاصی به وجود بیاید؛ اما می‌توان به مردم حق داد که با بدبینی به روند پیش‌رو نگاه کنند. امیدواریم مواردی که نوشته می‌شود و جزئیات به صورتی باشد که منافع مردم و حقوق مصرف‌کننده تضمین شود.

نشست کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور ۲۸ آذر ماه به ریاست سیدمحمد امین آقامیری دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی و نمایندگان تمامی دستگاه های ذی ربط برگزار شد و در این جلسه کلیات پیش نویس سند «نظام نامه رمزارز اعم از ایجاد رمزارز ملی و ساماندهی رمزارزهای جهان روا» به تصویب رسید.

نوشته معرفی کلاس جدیدی از دارایی‌ها اولین بار در جمهورآنلاین. پدیدار شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا