اجتماعیویژه

رئیس جمهور: نظام‌ تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری در دولت سیزدهم تکمیل می‌شود

به گزارش دیوار پرس، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در آیین بهره برداری از بیمارستان ۳۱۳ تختی امام خمینی (ره) شهریار این موضوع را یکی از مطالبات و خواسته‌های پرستاران کشور برشمرد و اظهار داشت: دولت مصمم به تکمیل تعرفه گذاری خدمات پرستاری است چرا که معتقدیم شغل پرستاری از جمله مشاغل بسیار مهم و دارای ارزش است و دولت ارج نهادن به خدمات و توجه به خواسته‌های این قشر شریف را وظیفه خود می‌داند.

وی با بیان اینکه ملت های جهان از حوادث تلخ در غزه این روزها محزون هستند، اظهار داشت: مجاهدت زنان، مردان، پرستاران و کادر درمان که در بیمارستان های غزه هستند در تاریخ مجاهدات فلسطین و نزد پروردگار متعال ثبت می شود و این حرکت یک الگو برای جامعه پرستاری در دنیا است.

وی ضمن گرامیداشت یاد همه پرستاران و پزشکان شهید و کادر درمانی در غزه که از بیماران‌ نگهداری کرده و زیر بمباران به مردم خدمت می کنند، تصریح کرد: کادر درمانی در غزه، یک مجاهدت ویژه را خلق کرد.

رئیس جمهور در ادامه با تجلیل از کادر درمانی غزه گفت: حضرت زینب (س) جلوه صبر، مقامات، ایستادگی و وفاداری است . پرستاران ما نیز در کشور خوش درخشیدند و در صحنه های مختلف کارشان جلوه داشته و دارد.

آیت الله رئیسی ادامه داد: شب و روز و روزهای تعطیل، کنار بیمار بودن و به آرامش دادن و مشکلات درمانی او را دنبال کردن کار آسانی نیست، از این رو روحیه صبر و استقامت و داشتن ظرفیت، خیلی مهم است.

وی بیان داشت: نکته‌ای که در حضرت زینب (س) بسیار جلوه دارد ظرفیت ایشان است خیلی مهم است که انسان ظرفیت داشته باشد. آنچه برای مادر وجود دارد ظرفیت او است که فرزند را صبر، تحمل و بردباری بزرگ می‌کند.

رئیس جمهور اضافه کرد: روایتی از علی (ع) است که کمیل بن زیاد نخعی از نزدیکان امیرالمومنین (ع) گفت که دنبال ایشان در شهر به‌راه افتادم از این کوچه به آن کوچه و از این نخلستان به آن نخلستان و بعد به بیرون شهر رفتیم ایشان رو به من کرد و فرمود: قلب‌های ما ظرف‌ها است بهترین قلوب با ظرفیت‌ترین قلوب است. خوب است انسان ظرفیت داشته باشد و کار برای انسان بی‌ظرفیت بسیار سخت است.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه ما با سختی‌هایی در چه در زندگی فردی و چه در زندگی اجتماعی هستیم و برخی از مشاغل ظرفیت خاصی را می‌طلبد، تاکید کرد: در مقابل سختی‌ها و ناهمواری‌ها نباید میدان را خالی کرد بلکه باید با ظرفیت حاضر شد.

وی یادآورشد: ممکن است انسان روزی به مقصود خود برسد و روزی نرسد و یا با سختی در زندگی مواجه شود و با استقامت و ظرفیت بالا تحمل کرده و از تهدیدات، فرصت‌ها را بسازد و مشکلات را هموار سازد و این برای هر کسی در زندگی پیش می‌آید اما برخی از مشاغل، ظرفیت زیادی را می‌طلبد، در مقابل فریادها و بی‌تابی‌های یک بیمار ، خیلی مهم است که هم فرد آرامش داشته باشد و هم به او آرامش بدهد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه حضرت زینب کبری (س) به عنوان الگوی آرامش بخشی به جامعه آن روز معرفی شده تا با صبر و آرامشی که دارد تا هم به خود آرامش بدهد و هم با آرام کردن زنان و کودکانی که همه مشکل دارند و غصه‌دار هستند، صحنه را مدیریت کند و این امر مهمی است.

نگاه ویژه دولت به کادر درمان مجهز و آموزش دیده

آیت الله رئیسی گفت: دعا نمی کنم شما کادر درمان خیلی مشتری داشته باشید هرچه کمتر مراجعه کننده داشته باشید، ما خوشحال تر هستیم. زیاد بودن عدد مراجعه کننده به مراکز درمانی خوشایند نیست و باید در مرحله بهداشت و پیشگیری تلاش شود.

وی با بیان اینکه کادر مجهز و آموزش دیده بهنگام برای دولت اهمیت دارد، گفت: کارهای زیادی باید در حوزه بهداشت انجام شود در این صورت دیگر نوبت به درمان نمی رسد و کادر درمانی فراغت بیشتری پیدا می‌کند.

پرستاران در کشور خوش درخشیدند

رئیس جمهور با اشاره به اینکه حضرت زینب (س) جلوه صبر و استقامت و ایستادگی و وفاداری است، بیان‌ کرد: زندگی و سلوک و رفتار زینب کبری الگویی برای زمان و مردان است.
آیت الله رئیسی عنوان کرد: پرستاران در کشور خوش درخشیدند، در صحنه های مختلف پرستاران کارشان جلوه داشته و ارزشمند است.

وی با اشاره به مجاهدت های کادر درمان در دروان کرونا و گرامیداشت یاد شهدای خدمت یادآور شد: جلوه تمام عیار درخشش پرستاران و کادر درمان در کرونا نمایان شد که میدان را ترک‌ نکردند از این رو باید به صورت ویژه آنها تقدیر کرد.

نظام‌ تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری در دولت سیزدهم تکمیل می‌شود
رئیس جمهور مطرح کرد: نظام‌ تعرفه گذاری خدمات پرستاری در دولت سیزدهم بعد از ۱۲ سال آغاز شد که تکمیل خواهد شد و وزیر بهداشت نواقص موجود را برطرف خواهد کرد.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه پرستاران شغل شریفی دارند و باید به خدمات آنها ارج نهاد، گفت: دولت وظیفه دارد به میزان خدمات پرستاران حقوق و مزایا به این قشر تعلق دهد که طبق این تعرفه گذاری کار در حال انجام است.دولت به کادر درمان و پرستاران توجه ویژه دارد.

مهد کودک باید در همه سازمان‌ها و ادارات فعال شود

رئیس جمهور گفت: تاکید دارم مهدکودک نه فقط در بیمارستان‌ها بلکه همه ادارات و سازمان‌ها محل‌هایی را به عنوان مهدکودک برای بچه‌ها آماده کنند که خانم‌هایی که شاغل هستند دچار زحمت نشوند و هم اینکه کودکان با آرامش در کنار مادران باشند و این جزو هزینه‌هایی است که دولت باید پرداخت کند، این کار در جهت افزایش جمعیت بسیار نقش دارد.

وی متذکر شد: مساله ایجاد مهدکودک در همه سازمان ها برای خانم هایی که مشغول به کار هستند از جمله کمک هایی است که دولت می تواند در راستای فرزندآوری و افزایش جمعیت داشته باشد و این از تاکیدات دولت است.

آیت‌الله رئیسی عنوان کرد: یکی از کمک‌هایی که دولت می‌تواند انجام دهد این است که مهدهای کودک را در همه ادارات و سازمان‌ها فعال کند تا خانم‌هایی که مسئولیت بر عهده‌ دارند و از سوی دیگر می‌خواهند نسبت به فرزندشان مادری داشته باشند، بتوانند هر دو کار را انجام دهند و دغدغه خاطر نداشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: در مراکزی که ما بازدید داشتیم مهدهای کودک وجود داشت و خیلی خوب توانسته‌اند از این محیط استفاده کنند توصیه من این است که در مراکز دیگر هم این کار انجام شود.

بیمارستان امام خمینی شهریار در راستای تکمیل پروژه های نیمه تمام به بهره برداری رسید

رئیس جمهور ادامه داد: نشست امروز هر چند با عنوان افتتاح و بهره برداری از بیمارستان امام خمینی (ره) شهریار اما به حمایت از فلسطین و غزه مزین شده است و امید است خداوند با عنایت خود هرچه زودتر فلسطین را آزاد کند و لحظات پایانی رژیم‌ منحوس صهیونیستی را شاهد باشیم و هرچه زودتر پایان عمررژیم صهیونیستی در عالم را جشن بگیرم و بدانیم ظلم ماندگار نیست ولی حق و عدل ماندگار است.

وی تصریح کرد: موضع سلامت و نیاز کشور امر روشنی است و همه همت دولت آن است که بتواند امکانات کافی را در جای جای کشور برای دسترسی به سلامت در شهرستان‌های دورافتاده و اماکن غیربرخوردار فراهم کند.

رئیس جمهور تاکید کرد: از ابتدا اعلام کردیم نهضت به سامان رساندن پروژه‌های نیمه‌تمام به هر دلیلی که رها شده اعم از دلایل حقوقی، فنی و یا نبود اعتبارات و یا اینکه به دلیل عدم اولویت از دستور کار خارج شده است، در دولت در دست اقدام است.

آیت الله رئیسی افزود: ۳۴ سال قبل احداث یک بیمارستان ‌آغاز شده و امروز بعد از بیش از ۳۲ سال مردم شهریار منتظر افتتاح و بهره برداری هستند، در سفر قبل به این شهرستان از مسئولان مربوطه خواستم که با سرعت این کار را تمام کنند زیرا هر چقدر تاخیر بیشتری داشته باشد، قیمت‌ها چند برابر شده و بخشی از این ساختماندچار فرسودگی می‌شود و باید دوباره آن را احداث کرد.

وی با بیان اینکه کار تجهیز یک مرکز درمانی سخت‌تر و حساس‌تر از عملیات ساختمانی آن است، از تلاش دست‌اندرکاران تکمیل و تجهیز بیمارستان امام خمینی (ره) شهریار قدردانی کرد و افتتاح این مرکز درمانی را به مردم شهریار و کادر درمان تبریک گفت.

رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر ضرورت اولویت‌دهی به موضوع بهداشت پیش از درمان، تصریح کرد: ما هر چه نسبت به مساله بهداشت اهتمام داشته باشیم و در این بخش سرمایه‌گذاری کنیم شرایط به گونه‌ای خواهد شد که دیگر نیاز به درمان نخواهیم داشت.

به گزارش ایرنا، عملیات احداث این بیمارستان در شهرستان محروم شهریار از ۳۴ سال قبل آغاز شده و عملیات ساختمانی و تجهیز آن تا سال گذشته به پیشرفت ۷۶ درصدی رسیده بود.

آیت الله رئیسی پس از سفر اردیبهشت ۱۴۰۱ خود به شهرستان شهریار و بازدید از این پروژه دستور داد مشکلات اداری و مالی تکمیل آن در کوتاه‌ترین زمان رفع شود که پیرو این دستور ابتدا رفع اختلافات هیئت مدیره بیمارستان و سپس تامین منابع مالی لازم در دستور کار قرار گرفت تا این طرح عمرانی خدماتی هر چه سریع‌تر تکمیل شود.

بیمارستان امام خمینی دارای ۱۸ بخش بیمارستانی بوده و در مجموع ۳۱۳ تخت در بخش‌های اورژانس، زنان و زایمان، اطفال، جراحی، NICU، ICU، CCU، PICU، دیالیز، اتاق‌های عمل و بخش‌های داخلی دارد.

بیمارستان امام خمینی(ره) که ساخت آن در مجموع ۸۷۰ میلیارد تومان هزینه داشته، از ابتدای آبان شروع به پذیرش بیمار و انجام اعمال جراحی کرده و در ماه‌های آینده مرکز جامع سرطان آن نیز با پیشرفته‌ترین تحهیزات تشخیصی و درمانی راه‌اندازی خواهد شد.

آیت الله رئیسی پس از افتتاح از بخش‌های مختلف این بیمارستان بازدید کرد و با توضیحات دست اندرکاران در جریان روند فعالیت‌های آن قرار گرفت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا