به گزارش دیوارپرس، حجت الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات در برنامه بدون توقف در پاسخ به سوالی درباره توافق با عربستان در زمینه استرداد عناصر تروریستی ایران اینترنشنال گفت: برخی از شبکههای ماهوارهای اقداماتی در تروجی تروریست و آموزش و حمایت از تجزیه طلبان و اقداماتی داشته اند که در عرف بین الملل به عنوان اقدامات تروریستی شناخته میشوند. یکی از مهمترین این شبکهها ایران اینترنشنال است که از نظر ما یک شبکه تروریستی است وطبعا ما وظیفه خود می دانیم که نسبت به هر اقدام تروریستی دربرابر ملت و کشور خود هر زمان و هر موقع که تشخیص دادیم اقدام مناسب را انجام دهیم؛ بنابراین هر کسی که خشونت را ترویج می دهد، هرگز در امان نخواهد بود و حمایت کشورهای مختلف هم از آنها باعث نمیشود که ما از اهداف اقدامات امنیتی تهاجمی خود دست برداریم.
دولت انگلیس معمولا سرمایه گذار و مرکز اصلی ساماندهی رسانه علیه ایران است
وی ادامه داد: دولت انگلیس معمولا سرمایه گذار و مرکز اصلی ساماندهی رسانه علیه ایران است و این حمایت را به جد دنبال می کند. این دولت باید بداند در سیاستهای ما قطعا هر اقدام براندازانه، خرابکارانه و تروریستی خشونت زایی که در هر کشوری ساماندهی شود وظیفه سازمانهای اطلاعاتی و امنیتی مقابله با آنهاست. هلند و کشورهای غربی با همه ادعاهایی که دارند یک فرد تروریست را با یک اسم مستعار تحت پوشش قرار میدهند و پناهندگی به او میدهند و زمانی هم که به درک واصل می شود سر و صدا راه میاندازند.
حجت الاسلام خطیب افزود: به جای اینهمه سر و صدا یک سوال باقی است مبنی بر این که یک تروریست در کشوری که مدعی قوانین و کنوانسیونهای ضد تروریستی است و همچنین مدعی طرفداری از حقوق بشر است چه می کند؟ تروریستی مثل شارمهد وقتی که با قدرت دستگاههای اطلاعاتی به کشور بازگردانده می شود، فریاد کشورهای اروپایی بلند شد. کشورهای اروپایی پیگیر برخی از تروریستهایی هستند که در کشور ما در حال محاکمه هستند؛ دانمارک، سوئد و آلمان از این دست کشورها هستند.
در آمریکا و کانادا نشانه هایی از حضور فعال گروه تروریستی داعش در دست داریم
وزیر اطلاعات یادآور شد: در آمریکا و کانادا نشانه های از حضور فعال گروه تروریستی داعش در دست داریم. همچنین از تروریستهای تحت پوششی که اقدام به ترور و انفجار کردند در دست داریم. مستنداتی هم در دست داریم که اینها علاوه بر این که برخی از سرمایههای ملی ما را تاراج کردند الان به تروریستها هم پناه دادند.
وی در پاسخ به سوالی درباره کوچ عناصر تروریست به کشورهای اروپایی بیان کرد: قطعا هیچ تروریستی در هیچ جا امنیت نخواهد داشت بلکه برای آن کشورها هم نا امنی به بار خواهد آورد. همان طور که تاکید رهبر معظم عزیزمان بود که با همه کشورها به خصوص همسایگان ارتباط برقرار کنیم که به لطف الهی و همت دولت روابط بسیار خوبی را با کشورها سامان داده ایم آمادگی داریم که با همه کشورها در جهت منافع ملی و با حفظ عزت ملی ارتباط و تبادل اطلاعاتی، امنیتی و اقتصادی داشته باشیم.
وزیر اطلاعات درباره موضوع استرداد منافقین نیز گفت: منافقین یک فرقه تروریستی هستند و قطعا در هرکجا حضور داشته باشند به عنوان یک تروریست شناخته می شوند. اقدامات اخیر آنها در تجهیز و وارد کردن گروههایی که برای ترور و بمب گذاری در داخل کشور ما فعال بودند هم در اطلاعیههای وزارت اطلاعات به صورت مستند آمده است.
کشوری مانند ایران که پایههای اعتقادی دارد تحت هیچ شرایطی به دنبال این که خدای نکرده برای مردمش سختی ایجاد کند نخواهد بود
حجت الاسلام خطیب بیان کرد: هر کشوری و هر سرویس اطلاعاتی بر اساس منافع ملی و به تشخیص دولتهای خود عمل می کند، اما قبل از شروع روابط بین ما و همسایگانمان روابط خوب اطلاعاتی شروع شده است و اکنون نیز ادامه دارد و با کشورهای همسایه تبادل اطلاعاتی و تفاهم نامههای اطلاعاتی خوبی داریم. برای کشور دوست خود ترکیه این پیام را دارم که اخیرا برخی از بهره برداریهایی از خاک آنها در زمینه براندازی ایران در این کشور شاهد بودیم که امیدواریم در این تعاملات همچون گذشته ادامه داشته باشد. با کشورهای همسایه روابط اطلاعاتی خوبی داریم. با کشورهای حاشیه خلیج فارس هم به جزء بحرین روابط اطلاعاتی خوبی داریم.
وزیر اطلاعات خاطر نشان کرد: کشوری مانند ایران که مبانی فرهنگی و مذهبی و پایههای اعتقادی دارد هیچ زمان و تحت هیچ شرایطی به دنبال این که خدای نکرده برای مردمش سختی ایجاد کند نخواهد بود بلکه تمام تلاشش ایجاد آرامش برای مردم است. تمام شهدایی که جامعه اطلاعاتی و نیروی انتظامی تقدیم کردند برای امنیت مردم بوده است. انصافا هم نیروی انتظامی خط مقدم امنیت ماست.
وی درباره تکرار حادثه در شاهچراغ گفت: در استان فارس بیش از ۲۰ نفر تروریست دستگیر کردیم.
هنوز به انتخابات نرسیده ایم اما دشمن تمام رسانه هایش را برای تضعیف مشارکت مردم بسیج کرده است
وزیر اطلاعات درباره انتخابات گفت: طبعا شورای نگهبان به وظیفهای که دارد عمل می کند و بر اساس آنچه که قانون برایش تعیین کرده است عمل می کند. بحث ریاست جمهوری یک تفاوت اساسی با انتخابات مجلس دارد که در این انتخابات طبق قانون رد صلاحیت نداریم بلکه واجدین شرایط را معرفی می کنیم.حفظ این چهارچوب و تلاش برای افزایش مشارکت یک وظیفه ملی است و نمونه اش این است که هنوز به انتخابات نرسیده ایم اما دشمن تمام رسانه هایش را برای تضعیف مشارکت بسیج کرده است ما نیز باید در حد توان خود مردم را به مشارکت در انتخابات دعوت کنیم.
وی افزود: ما اگر بتوانیم مردم را به تعیین سرنوشت خودشان ترغیب کنیم شاهد موفقیت خواهیم بود. معمولا ما در شهرهای کوچک و شهرستانها کمتر با این مشکل مواجه هستیم و بیشتر این مشکل در کلان شهرها وجود دارد بنابراین نیاز است متخصصان و جامعه شناسان در این زمینه فعالیت کنند و در این جهت برنامه ریزی کنند.
حجت اسلام خطیب با اشاره به قهر برخی از جریانات سیاسی با انتخابات گفت: اگر بخواهیم با انتخابات و مردم خود قهر کنیم قطعا مردم و تاریخ ما را فراموش خواهند کرد.